• U Slide1
  • U Slide2
  • U Slide3

Wiggers festmiddage

Wiggers festmiddage siden 1959

Wiggers festmiddage blev grundlagt i 1959 af min far Einar Wiggers, siden kom min mor Inger Wiggers til, sammen fik de en større forretning på Kongevejen i Virum i 1962.

Således blev jeg født med en grydeske i hånden i 1963. Begge mine forældre var meget anerkendte kokke for deres tid. Min far var køkkenchef på Belle Terrasse i Tivoli i en årrække og min mor havde haft sin karriere, som køkkenchef, på kysthoteller i Nordsjælland efter endt læretid på Hotel D`Angleterre.

Min Mor var særdeles kreativ og banebrydende. Hun deltog i flere kogekunst konkurrencer og tog medaljer med hjem. De var begge vellidte både blandt kollegaer og kunder og fik skabt sig en selskabsforretning med succes.

Det lå i kortene at jeg skulle gå samme vej, og jeg blev derfor udlært som kok i 1985 fra det legendariske Langelinie Pavillonen, under Benno Lauridsen og Ole Nielsen. Et skønt sted at være i lære, med stil, smil og elegance, noget jeg har taget med mig.

Min karriere havde grundbase i familiefirmaet, med afstikkere til sæsonjob i både ind og udland, bland andet i Schweitz, på Schæffergården i Gentofte og som køkkenchef på Hjorts hotel i Kandestederne.

Efter min fars død gik jeg ind i partnerskabet med min mor og vi drev sammen butikken til hun trak sig tilbage som 80-årig i 2004, siden har jeg drevet Wiggers festmiddage.

Vi har haft mange sjove opgaver igennem årene lige fra små selskaber op til 2.200 kuverter så vi spænder vidt. Vi har mange dejlig tilfredse kunder og nyder at levere et smukt velsmagende arrangement til enhver anledning. Vi modtager også gerne større arrangementer, dem laver vi om nødvendigt i samarbejde med andet Cateringfirma af høj standard

Jeg håber at hjemmesiden her giver en idé om de mange muligheder. Men ring endelig og få yderligere forsmag på vores ekspertise.

Venlig hilsen
Anna-Belle Wiggers

  • Unikt

  • Fokus på detajler

  • Skræddersyet

  • Design

  • Innovativ