Nytårsmenu
Supper
HØNSEBOUILLON
med trøffelsouffleboller
HUSETS FISKESUPPE
med et hav af dejlig fisk & skaldyr
HUMMERCAPUCCINO
med ingefærskum, hummer & fennikel
HUMMERSUPPE
med ris & hummerkød
UNGARSK GULLACHSUPPE
med portvin & creme fraiche 38%
KOLD HØNSECONSOMMÉ
med iransk caviar, creme fraiche & charlotteløg
CREME CARRYSUPPE
med druer, rejer & mandler
KARTOFFELSUPPE
med porrer, bacon, purløg & brødcrutoner
Forretter
FRU WIGGERS' HUMMERGRATIN
med dildsmør
RISTET LAKS
med persille beurre blanc & rysteribs
INDBAGT HELLEFISK
med citronsoufflefars, hestebønner & hummercreme
CARPACCIO AF OXEMØRBRAD
med engelsk marinade
Hovedretter
KALVECULOTTE
med spinat a la creme, stegte franske løg & cherry tomater
CITRONMARINERET LAMMEKØLLE
med rosmarinstegte kartofler & timian citron sauterede courgetter
HUMMERFARSERET UNGHANEBRYST
med nykogt hummer & trøffel, sprødt grønt & hummercreme
KALVEMEDALJON DÉLICIEUX
med fersken, tomat, ristede mandler, rejer & dildcarrysauce
KALVETOURNEDOS I FILODEJ
med foie gras, vilde svampe, træfler, blåbær & ærter
KRONHJORTFILET
med sarte urter, flødesauce & salat med blåbær, melon & cremet dressing
HELSTEGT OXEMØRBRAD
med hjemmelavet andelevermousse, ristet svampe, hericot vert, stegte kartofler & portvinsky
SPRÆNGT ANDEBRYST
med sennepsfløde & årstidens sprøde grøntsager
SPRÆNGT OXEBRYST
med citronporrer, timiangulerødder, peberrodssauce & persillekartofler
HELSTEGT HØJREB
med classic bearnaise, haricot vert, pommes hasselbach, tomatsalat & kraftig skysauce
AND I PETER HEERING
med kirsebærsalat, pom anglaise, pom gaufrette & kirsebærandesauce
Desserter
BLOMMER I MADERIA
med engelsk creme & ristede mandler
FLAMBERET HINDBÆR
med nyført vanilleis
BAKED ALASKA
med blandede bær & hindbærcoulis
GRAND MANIER SOUFFLE
med hindbærsorbet
TRIPLE CHOKOLADEKAGE
med frisk frugt & vanillecreme
FLAMBERET ANANAS
med moccais & ristet mandler
JORDBÆRTIRAMISU
med marinerede bær
CREPES ZUZETTE
med vanilleis & hindbærsorbet
GATEAUX NAPOLEON MANDARINE
Fromagekage med den berømte likør & marinerede mandariner
GL. DAGS ÆBLEKAGE
med rasp & hindbærgele
CARAMELRAND
med frisk frugtsalat, flødeskum & caramelsauce
WHISKYFROMAGE
på bisquit & markronbund med hindbær & whisky
FNUGLET CITRONFROMAGE
med marinerede jordbær
ISBOMBE A LA FRU. WIGGERS
med orange parfait is, nougat, blød nougat & frisk frugt
Vintermenu
PIGHVAR TIMBALE
Fyldt med jomfruhummer & svampe
Serveret på snitbønner dertil hummercreme
UNGHANEBRYST
Farseret med foie gras, æbler, timian & trøfler
Dertil sprøde urter & sauternesauce med trøfler
GATEAUX NAPOLEON MANDARINE
Musti chokoladebund med en let fromage med napoleon mandarine likør.
Serveret med marinerede mandariner
Vintermenu 2
OVNBAGT GRATINERET TORSK
På cremet spinat & tomatsalsa
SPRÆNGT KALVECULOTTE
Med citronporrer, timian gulerødder, sugar snaps & sennepsfløde
BAGT CHOKOLADETÆRTE
Med frisk frugt & hindbærsorbet
Vice Admiral Menu
GRAVED LAKS
Med surbrød & rævesauce
HELSTEGT CULOTTESTEG
Med marinerede urter ,tomatsalat
Stegte kartofler & fru erlunds kolde bearnaise
CHOKOLADECHOK MED HINDBÆRPURÉ
Julefrokost menukort
STEGTE SILD
Med hjemmerørt kryddersennep
Lagt I skøn lage med urter
KARRY SILD
Med æbler, løg og bladselleri
GRAVED LAKS
Serveret med frisk hakket dild & rævesauce
RØGET LAKS
Med fløjlsblødt røræg
FRU. WIGGERS´ EGNE FRIKADELLER
Med hjemmelavet agurkesalat med citron
ÆBLEFLÆSK
Med æblebåde, brunede løg & timian
MØRBRADBØFFER
Med svampeflødesauce
ROASTBEEF
Med glaserede løg og grov remoulade
ANDETERRINE
Med chornichons
RIBBENSTEG
Med dejlig rødkål & waldorfsalat
GLACERET SKINKE
Med grønlangkål & brunede kartofler
RIS A LA MANDÉ
Kogt med bourbonvanille
Serveret med kirsebærsauce
HJEMMEBAGT BRØD, ØLLINGEGÅRDSMØR & DEJLIG FEDT MED ÆBLER, LØG, GREVER & TIMIAN