• U Slide1
  • U Slide2
  • U Slide3

Menukort

Klassisk menukort & populære menuer

Supper

Supper

HØNSEBOUILLON
med trøffelsouffleboller

HUSETS FISKESUPPE
med et hav af dejlig fisk & skaldyr

HUMMERCAPUCCINO
med ingefærskum, hummer & fennikel

HUMMERSUPPE
med ris & hummerkød

UNGARSK GULLACHSUPPE
med portvin & creme fraiche 38%

KOLD HØNSECONSOMMÉ
med iransk caviar, creme fraiche & charlotteløg

CREME CARRYSUPPE
med druer, rejer & mandler

KARTOFFELSUPPE
med porrer, bacon, purløg & brødcrutoner

Forretter

Forretter

FRU WIGGERS' HUMMERGRATIN
med dildsmør

RISTET LAKS
med persille beurre blanc & rysteribs

INDBAGT HELLEFISK
med citronsoufflefars, hestebønner & hummercreme

CARPACCIO AF OXEMØRBRAD
med engelsk marinade

Hovedretter

Hovedretter

KALVECULOTTE
med spinat a la creme, stegte franske løg & cherry tomater

CITRNMARINERET LAMMEKØLLE
med rosmarinstegte kartofler & timian citron sauterede courgetter

HUMMERFARSERET UNGHANEBRYST
med nykogt hummer & trøffel, sprødt grønt & hummercreme

KALVEMEDALJON DÉLICIEUX
med fersken, tomat, ristede mandler, rejer & dildcarrysauce

KALVETOURNEDOS I FILODEJ
med foie gras, vilde svampe, træfler, blåbær & ærter

KRONHJORTFILET
med sarte urter, flødesauce & salat med blåbær, melon & cremet dressing

HELSTEGT OXEMØRBRAD
med hjemmelavet andelevermousse, ristet svampe, hericot vert, stegte kartofler & portvinsky

SPRÆNGT ANDEBRYST
med sennepsfløde & årstidens sprøde grøntsager

SPRÆNGT OXEBRYST
med citronporrer, timiangulerødder, peberrodssauce & persillekartofler

HELSTEGT HØJREB
med classic bearnaise, haricot vert, pommes hasselbach, tomatsalat & kraftig skysauce

AND I PETER HEERING
med kirsebærsalat, pom anglaise, pom gaufrette & kirsebærandesauce

Desserter

Desserter

BLOMMER I MADERIA
med engelsk creme & ristede mandler

FLAMBERET HINDBÆR
med nyført vanilleis

BAKED ALASKA
med blandede bær & hindbærcoulis

GRAND MANIER SOUFFLE
med hindbærsorbet

TRIPLE CHOKOLADEKAGE
med frisk frugt & vanillecreme

FLAMBERET ANANAS
med moccais & ristet mandler

JORDBÆRTIRAMISU
med marinerede bær

MED MARINEREDE BÆR

CREPES ZUZETTE
med vanilleis & hindbærsorbet

GATEAUX NAPOLEON MANDARINE
Fromagekage med den berømte likør & marinerede mandariner

GL. DAGS ÆBLEKAGE
med rasp & hindbærgele

CARAMELRAND
med frisk frugtsalat, flødeskum & caramelsauce

WHISKYFROMAGE
på bisquit & markronbund med hindbær & whisky

FNUGLET CITRONFROMAGE
med marinerede jordbær

MED MARINEREDE JORDBÆR

ISBOMBE A LA FRU. WIGGERS
med orange parfait is, nougat, blød nougat & frisk frugt

Vintermenu

Vintermenu

PIGHVAR TIMBALE
Fyldt med jomfruhummer & svampe Serveret på snitbønner dertil hummercreme

UNGHANEBRYST
Farseret med foie gras, æbler, timian & trøfler Dertil sprøde urter & sauternesauce med trøfler

GATEAUX NAPOLEON MANDARINE
Musti chokoladebund med en let fromage med napoleon mandarine likør. Serveret med marinerede mandariner

Vintermenu 2

Vintermenu 2

OVNBAGT GRATINERET TORSK
På cremet spinat & tomatsalsa

SPRÆNGT KALVECULOTTE
Med citronporrer, timian gulerødder, sugar snaps & sennepsfløde

BAGT CHOKOLADETÆRTE
Med frisk frugt & hindbærsorbet

Vice Admiral Menu

Vice Admiral Menu

GRAVED LAKS
Med surbrød & rævesauce

HELSTEGT CULOTTESTEG
Med marinerede urter ,tomatsalat Stegte kartofler & fru erlunds kolde bearnaise

CHOKOLADECHOK MED HINDBÆRPURÉ

Julefrokost

Julefrokost

STEGTE SILD
Med hjemmerørt kryddersennep
Lagt I skøn lage med urter

KARRY SILD
Med æbler, løg og bladselleri

GRAVED LAKS
Serveret med frisk hakket dild & rævesauce

RØGET LAKS
Med fløjlsblødt røræg

FRU. WIGGERS´ EGNE FRIKADELLER
Med hjemmelavet agurkesalat med citron

ÆBLEFLÆSK
Med æblebåde, brunede løg & timian

MØRBRADBØFFER
Med svampeflødesauce

ROASTBEEF
Med glaserede løg og grov remoulade

ANDETERRINE
Med chornichons

RIBBENSTEG
Med dejlig rødkål & waldorfsalad

GLACERET SKINKE
Med grønlangkål & brunede kartofler

RIS A LA MANDÉ
Kogt med bourbonvanille
Serveret med kirsebærsauce

HJEMMEBAGT BRØD, ØLLINGEGÅRDSMØR & DEJLIG FEDT MED ÆBLER, LØG, GREVER & TIMIAN

  • Unikt

  • Fokus på detajler

  • Skræddersyet

  • Design

  • Innovativ