Bryllups Menu 1
Den fine lette
OVNDAMPET LAKS I HVID BALSAMICO
med persille creme, nye kartofler & rysteribs
HYLDEBLOMST SORBET
med champagne
KALKUN ROULADE
med pancetta, spinat, parmesanomelet,
dertil grønsagsrisotto, svampesauce
gratineret aubergine & grøn salat
ENGLEKAGE
med hindbærsorbet og engelsk crème
Bryllups Menu 2
Den fine utraditionelle
HUMMER & LAKSEFYLDT
Hellefiskefilet på fennikelcreme med friske asparges
MELON SORBET
Med mynte
FARSERET VAGTEL A LA BABETTE
fyldt med trøffelsouffle fars og husets foie gras terrine, serveret med sæsonens kartofler, fine ærter og blåbær samt skønt trøffelsauce
VACHERIN AU FRAMBOISE
Vanilleis og hindbærsorbet lagt i lag med marengs, pyntet med creme chantilly og pistacier dertil friske hindbær
Bryllups Menu 3
Den danske sommer
HUMMERSOUFFLE
med friske fjordrejer
HYLDEBLOMST SORBET
med champagne
INDBAGT KALVEMØRBRAD
med nye kartofler, skønne grøntsager og kalvesky
RABARBERSUPPE
med kanel is og flan
Konfirmations Menu 1
LAKS & KRYDDERURTER
Lagt i terrin serveret med kørvelcreme, aspargessalat og rejer på spyd
OXEHØJREB
Med klassisk bearnaise, symfoni af årstidens smukke grøntsager, tomat salat med bøffelmozzarella stegte kartofler og rødvinssauce
ISLAGKAGE
Med fragilitébunde og hjemmelavet krokant-orange is serveret med hindbærsorbet
Min. 30 pers.
Konfirmations Menu 2
BLOMST AF ADVOKADO
Med krabbesalat, rød grape, granatæblekerner, blåbær og hjemmebagt foccacia
SKØN GAMMELDAGS STEGT LANDKYLLING FRA HOPBALLE
Med agurkesalat og rabarberkompot, spæde grøntsager, hovedsalat med gammeldags
farmordressing, nye kartofler og dejlig kyllingesauce
CHOKOLADE BROWNIE MED HINDBÆR
Hjemmelavet vaniljeis og hindbærsorbet
Konfirmations Menu 3
HJEMMEGRAVAD LAKS
Serveret på fade, med rævesauce, surbrød og smør
KALVECULOTTE
Med timianstegte kartofler, sprøde farverige grøntsager, lækker salat med granatæbler og cremet svampesauce
HVID CHOKOLADEMOUSSE
Med passionsfrugtspejl serveret i glas med friske bær, dekoreret smukt med festligt knasepynt
Min. 25 pers.
Konfirmations Menu 4
REJECOCKTAIL
På tallerken med 3 slags rejer, farverig lækker salat med sprød garniture,
hjemmebagt foccacia og cremet dressing a part
OXEMØRBRAD
Med 2 farverige fyldige smukke salater efter eget valg, hasselbagte kartofler og rødvinssauce
MARCELKAGE
Smukt pyntet med friske bær dertil hjemmelavet vaniljeis
Min. 10 pers.