• U Slide1
  • U Slide2
  • U Slide3

Festmiddage

Populære menuer til den store fest

Bryllups Menu 1

Bryllups Menu 1

Den fine lette

OVNDAMPET LAKS I HVID BALSAMICO
med persille creme, nye kartofler & rysteribs

HYLDEBLOMST SORBET
med champagne

KALKUN ROULADE
med pancetta, spinat, parmesanomelet, dertil grønsagsrisotto, svampesauce gratineret aubergine & grøn salat

ENGLEKAGE
med hindbærsorbet og engelsk crème

Bryllups Menu 2

Bryllups Menu 2

Den fine utraditionelle

HUMMER & LAKSEFYLDT
Hellefiskefilet på fennikelcreme med friske asparges

MELON SORBET
Med mynte

FARSERET VAGTEL A LA BABETTE
fyldt med trøffelsouffle fars og husets foie gras terrine, serveret med sæsonens kartofler, fine ærter og blåbær samt skønt trøffelsauce

VACHERIN AU FRAMBOISE
Vanilleis og hindbærsorbet lagt i lag med marengs, pyntet med creme chantilly og pistacier dertil friske hindbær

Bryllups Menu 3

Bryllups Menu 3

Den danske sommer

HUMMERSOUFFLE
med friske fjordrejer

HYLDEBLOMST SORBET
med champagne

INDBAGT KALVEMØRBRAD
med nye kartofler, skønne grøntsager og kalvesky

RABARBERSUPPE
med kanel is og flan

Konfirmations Menu 1

Konfirmations Menu 1

LAKS & KRYDDERURTER
Lagt i terrin serveret med kørvelcreme, aspargessalat og rejer på spyd

OXEHØJREB
Med klassisk bearnaise, symfoni af årstidens smukke grøntsager, tomat salat med bøffelmozzarella stegte kartofler og rødvinssauce

ISLAGKAGE
Med fragilitébunde og hjemmelavet krokant-orange is serveret med hindbærsorbet

Pris. pr. couv. kr. 495,-
Min. 30 pers.
Konfirmations Menu 2

Konfirmations Menu 2

BLOMST AF ADVOKADO
Med krabbesalat, rød grape, granatæblekerner, blåbær og hjemmebagt foccacia

SKØN GAMMELDAGS STEGT LANDKYLLING FRA HOPBALLE
Med agurkesalat og rabarberkompot, spæde grøntsager, hovedsalat med gammeldags farmordressing, nye kartofler og dejlig kyllingesauce

CHOKOLADE BROWNIE MED HINDBÆR
Hjemmelavet vaniljeis og hindbærsorbet

Pris pr. couv. kr. 300,-
Konfirmations Menu 3

Konfirmations Menu 3

HJEMMEGRAVAD LAKS
Serveret på fade, med rævesauce, surbrød og smør

KALVECULOTTE
Med timianstegte kartofler, sprøde farverige grøntsager, lækker salat med granatæbler og cremet svampesauce

HVID CHOKOLADEMOUSSE
Med passionsfrugtspejl serveret i glas med friske bær, dekoreret smukt med festligt knasepynt

Pris pr. couv. kr. 300,-
Min. 25 pers.
Konfirmations Menu 4

Konfirmations Menu 4

REJECOCKTAIL
På tallerken med 3 slags rejer, farverig lækker salat med sprød garniture, hjemmebagt foccacia og cremet dressing a part

OXEMØRBRAD
Med 2 farverige fyldige smukke salater efter eget valg, hasselbagte kartofler og rødvinssauce

MARCELKAGE
Smukt pyntet med friske bær dertil hjemmelavet vaniljeis

Pris pr. couv. kr. 495,-
Min. 10 pers.
  • Unikt

  • Fokus på detajler

  • Skræddersyet

  • Design

  • Innovativ