• U Slide1
  • U Slide2
  • U Slide3

Festmiddage

Populære menuer til den store fest

Bryllups Menu 1

Bryllups Menu 1

Den fine lette

OVNDAMPET LAKS I HVID BALSAMICO
med persille creme, nye kartofler & rysteribs

HYLDEBLOMST SORBET
med champagne

KALKUN ROULADE
med pancetta, spinat, parmesanomelet, dertil grønsagsrisotto, svampesauce gratineret aubergine & grøn salat

ENGLEKAGE
med hindbærsorbet og engelsk crème

Bryllups Menu 2

Bryllups Menu 2

Den fine utraditionelle

HUMMER & LAKSEFYLDT
Hellefiskefilet på fennikelcreme med friske asparges

MELON SORBET
Med mynte

FARSERET VAGTEL A LA BABETTE
fyldt med trøffelsouffle fars og husets foie gras terrine, serveret med sæsonens kartofler, fine ærter og blåbær samt skønt trøffelsauce

VACHERIN AU FRAMBOISE
Vanilleis og hindbærsorbet lagt i lag med marengs, pyntet med creme chantilly og pistacier dertil friske hindbær

Bryllups Menu 3

Bryllups Menu 3

Den danske sommer

HUMMERSOUFFLE
med friske fjordrejer

HYLDEBLOMST SORBET
med champagne

INDBAGT KALVEMØRBRAD
med nye kartofler, skønne grøntsager og kalvesky

RABARBERSUPPE
med kanel is og flan

Konfirmations Menu 1

Konfirmations Menu 1

LAKS & KRYDDERURTER
lagt i terrin med kørvelcreme, aspargessalat & sæsonens friske rejer

OXEHØJREB
Med klassisk bearnaise, symfoni af årstidens grøntsager, tomat salat, stegte kartofler & rødvinssauce

ISLAGKAGE
med 3 slags hjemmelavet is overtrukket med marcipan & navnetræk

Konfirmations Menu 2

Konfirmations Menu 2

SALAT MED BLOMST AF ADVOKADO
Krabbe, rød grape, granatæblekerner & blåbær Dertil cremet dressing med lime

VARIATION AF KRENKERUP LAM
med agurkesalat & rabarberkompot, spæde grøntsager, hovedsalat med gammeldags citronflødedressing, nye kartofler & dejlig lammesauce

JORDBÆR MED MYNTE
Og hjemmelavet vanilleis & chokoladekage

  • Unikt

  • Fokus på detajler

  • Skræddersyet

  • Design

  • Innovativ